Telefon: +36/36 789 607

3394 Egerszalók, Thermál kemping sor 2.

Email: thermalpark@egerszalok.eu

enfrdeitptrues

Fürdőházunk

Törzsvendég Program

Pünkösdi Tor-Túra Egerszalókon

Hotel & Apartman

Hotel & Apartman avagy négycsillagos pihenés a Termál Vizek Völgyében

 

Egerszalók egy közel 2000 lelket számláló kis község a Mátra és a Bükk között, a Laskó-patak völgyében.

Természeti képződményeivel, finom boraival, vizeivel, kő emlékeivel illeszkedik az Egri Kistérség Kő-Túra útvonalába.

A falu vonzereje a környék természeti szépségeiben rejlik. Igazi nevezetessége a község déli részén a föld mélyéből feltörő 27.000 éves hévízforrás.

 

Eme gyöngyszem közelében kaptak helyet a Thermál Park Hotel**** szálloda, apartman és kemping szolgáltatásai is. A szálloda több épületrészből tevődik

össze egy csodálatosan parkosított zárt udvari területen. 

 

Főépületi részünkben - B. épület -  megtalálható a szállodai recepció, szállodai szobák valamint éttermi szolgáltatásokat biztosító Thermál Bistro Éttermünk is. Ezen épületegyüttesünk közvetlen

közelében helyezkedik el A. épületünk, ahol az emeleti szinteken további hotel szobák kerültek kialakításra valamint a földszinti részben családi apartman szobáink. Ezen A. épületrészben lift is segíti Vendégeinket a közlekedésben.

 

A belső udvarunkban, a játszótérhez és fürdőházunkhoz közeli C. épületszárny kapott helyet, ahol tágas és kényelmes földszinti és emeleti apartman szobák várják Vendégeinket.

 

A főépületi - B. épület -  és az A. épületünk emeleti szobáiból közvetlen átjárással elérhetőek a fürdőházunk szolgáltatásai, míg földszinti A. épület  apartman szobáiból illetve a C. épületünk apartmanjaiból a szabad levegőn történő átjárással biztosított a fürdőház igénybevétele. 

 

Bízunk benne, hamarosan Ön is felfedezi az egerszalóki gyógyvíz jótékony hatásait!